‹ Terug naar het zoekoverzichtVelsen_Zuid_WSV_IJmond_havenmeester


Watersport Vereniging IJmond
Buitenhuizerweg 9
1981 LK Velsen-Zuid
Havenmeester: An Bax-Wagemans
Tel: havenkantoor: 023-5375003
Tel: Clubhuis / restaurant: 023-5384457
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Velsen_Zuid_WSV_IJmond_kaart

 

 

Velzen-Zuid - WSV IJmond

Watersportvereniging IJmond is gelegen aan Zijkanaal C (zijkanaal van het Noordzeekanaal) in het recreatieschap “Spaarnwoude”.

/Velsen_Zuid_WSV_IJmond_foto1Onze haven beschikt over een clubgebouw met voldoende toiletten (ook invalide), douches en wastafels. Tevens is er een wasmachine met droger aanwezig. In ons gezellige restaurant kunt u binnen en op ons terras diverse plate-service en snacks nuttigen. Voor de kleintjes is er een leuke speeltuin. Buiten de haven zijn er in Spaarnwoude diverse activiteiten te doen. Zo is er de mogelijkheid om van de openbare golfbaan gebruik te maken en kan er heerlijk gefietst of gewandeld worden. Tevens zijn er een kinderboerderij (Zorgvrij) , Camping (mini supermarkt), spartelvijver, Skibaan etc. etc. te vinden. Alles is per fiets bereikbaar, niet alles is op loopafstand.
De haven is een perfecte uitvalshoek voor onze zeil-watersporter, die graag op de Noordzee of het IJsselmeer varen. Vanaf de haven is fietsend door Spaarnwoude het pittoreske dorp Spaarndam te bereiken en tevens kunt u dan doorffietsen naar de heerlijke winkelstad Haarlem. Velsen_Zuid_WSV_IJmond_foto2Mocht u meer van wind en zee houden, dan is IJmuiden een ideale plaats om heen te fietsen, en is er gelijk een mogelijkheid om even een “kantje te pikken” in de vissershaven. Graag tot ziens in onze haven.

 
   Velsen_Zuid_WSV_IJmond_icoon