‹ Terug naar het zoekoverzicht

Vrije Noordzeezeilers
De Smet de Naeyerlaan 1 
8370 Blankenberge
Tel.: +32 (0) 50 42 52 92 
Tel.: Havenmeester:
+32 (0) 497 565 565 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.vnzblankenberge.be
Blankenberge - Vrije NoordzeezeilersWaar kunt U ons vinden?

Onze club heeft ligplaatsen in zowel de Oude haven (vlak in het centrum) als de Nieuwe haven (vroegere spuikom). Zoekt u een ligplaats in de Oude haven dan kunt u terecht aan onze steigers 23, 24, 25 en 26. Deze liggen komende vanaf zee achteraan in de haven aan de bakboordzijde. Wenst u een ligplaats in de Nieuwe haven dan vindt u onze steigers 16 en 17 onmiddellijk aan bakboord bij het binnenvaren van de Nieuwe haven. Onze havenmeesters zullen u ter plekke een plaatsje aanduiden. De ligplaatsen aangeduid met groen bordje zijn beschikbaar voor de bezoekers.

Goed om weten
Drinkwater is op alle steigers gratis aanwezig. Er wordt ten stelligste verzocht hier spaarzaam mee om te springen. Tevens is er op alle steigers de mogelijkheid om een aansluiting te bekomen voor elektriciteit. Deze is inbegrepen in het liggeld. Op de steigers is er Wifi. De code is te bekomen bij de havenmeester. Douches en sanitair zijn gratis. Afvalcontainers staan ter beschikking in beide havens. De toegang tot de pontons is beveiligd en gebeurt via een badge die men bij aankomst van de havenmeester ontvangt na het inschrijven. Deze kaart geeft tevens toegang tot de douches en het sanitair. Al de nodige winkels, nautische winkels en werkplaatsen zijn in de omgeving. Ons clubhuis “DE SLOEPE” is toegankelijk voor alle bezoekers. Hier kan men terecht voor een drankje of een lekkere maaltijd. Informatie over de waterstanden is verkrijgbaar bij de havenmeester.

Met de kusttram kan men elke 10 min. naar Oostende, Nieuwpoort, De Panne of richting Zeebrugge naar Knokke. Met de trein kan men o.a. naar Brugge, Gent en Brussel. In Blankenberge is er tijdens de zomer steeds iets te beleven voor iedereen. Wil men langere tijd zijn verlof bij ons doorbrengen dan kan men dat steeds vooraf bespreken met de havenmeester die je plaats dan reserveert.