‹ Terug naar het zoekoverzicht


Watersportvereniging
“Achter ’t Veer”
Achter ’t Veer 4
4191 AD Geldermalsen
Tel.: 0345-572771
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.achtertveer.com

Geldermalsen - WSV Achter ’t Veer

Jachthaven Geldermalsen... dé locatie om de Betuwe te ontdekken!


De gezellige, rustige en gastvrije haven, waar gasten graag met regelmaat terugkomen, ligt in het centrum van Geldermalsen aan één van de 3 mooiste rivieren van Nederland, de Linge, midden in de prachtige Betuwe.
De tocht naar Geldermalsen voert u langs afwisselende natuur en pittoreske dorpen.

De haven grenst aan twee parken en het centrum, met alle voorzieningen op (2 minuten) loopafstand. Hier vindt u supermarkten, winkels, restaurants en het marktplein met haar terrassen. Op vrijdag is er een gezellige weekmarkt. Het station van Geldermalsen bevindt zich op twintig minuten lopen van de haven. Geldermalsen is een prima uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken! Met de (bij)boot over de Korne naar het historische Oranjestadje Buren. Of wandelen óf fietsen over de Lingedijk, die u langs de dorpen aan de rivier en fruitboomgaarden voert.

Wij hebben voor onze passanten mooie ligplaatsen. Het water tanken is gratis en we zijn één van de weinige havens in de verre omgeving waar u diesel kunt tanken. Omdat wij een vereniging zijn met alleen maar vrijwilligers, behoort het liggeld tot de laagste in Nederland.