‹ Terug naar het zoekoverzicht

Havenkantoor Scharendijke
Haven Kloosternol 2
4322 AK Scharendijke
Havenmeester: Ad Hagesteijn
Tel: 0111-671264
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.havenscharendijke.nl

 

Scharendijke_Jachthaven_Scharendijke_kaart

Scharendijke - Jachthaven Scharendijke

Jachthaven Scharendijke is een grote, maar betrekkelijk rustige haven, omzoomd door groene dijken met eigentijdse voorzieningen op slechts tien minuten lopen van het Noordzeestrand.

De haven telt 700 ligplaatsen met gratis water en elektra aansluiting. Passanten kunnen voor een korte periode terecht in onze passantenkom, voor een langere periode hebben wij passende boxen beschikbaar. De jachthaven heeft verschillende toiletgebouwen, een speeltuintje, een zwemstrandje, jachtwerf, een duikhotel/ restaurant, en het clubhuis/italiaans restaurant "Da Roberto" met uitzicht op de Grevelingen.

Andere gezellige café's en eetgelegenheden zijn er in de dorpskern, evenals een huisartsenpraktijk, wassalon en pinautomaat. De supermarkt Plus vind u per 01-06-2016 aan de Boutlaan, ongeveer 12 minuten lopen van af de haven. Wie de benen wil strekken kan een wandeling over de dijk maken naar het Noordzeestrand, of per huurfiets de dorpen, bossen en duinen op de mooie kop van Schouwen verkennen. Op ons havenkantoor maken we u graag wegwijs.

Tot ziens in Scharendijke.