‹ Terug naar het zoekoverzichtGroningen - Reitdiephaven
Reitdiephaven 151
9746 RC Groningen
Tel: 0031(0)6-34477366
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.reitdiephaven.nl
Havenmeester: Ella Muntinga

Groningen - Reitdiephaven

Aan de rand van de stad Groningen, gelegen aan het vaarwater Reitdiep, ligt de nieuwe Reitdiephaven. De kleurrijke “Scandinavische” bebouwing vormt een prachtige ontspannen dorpse sfeer rond de jachthaven. 

De haven is gelegen aan de “staande-mastroute” met haar uitstekende vaarverbindingen. Deze “route” is een prachtige vaarroute voor alle schepen door heel Nederland en loopt voor Noord-Nederland, van Delfzijl (het Eems-Dollargebied) naar de Friese meren, het Lauwersmeer en het waddengebied. De haveningang (zijkanaal) bevindt zich tussen de Zernikebrug en Plataanbrug.

De jachthaven is een gezellige, comfortabele en veilige haven met ca. 220 ligplaatsen. Geschikt voor jachten van 7 tot 23 meter. Op alle steigers zijn waterhaspels en elektra zuilen aanwezig (10-16A). De vele faciliteiten zoals een dieseltankstation, gratis wifi, fiets- en sloep verhuur en moderne sanitaire voorzieningen (met wasmachine en droger) maken onze haven compleet en comfortabel.Aan de jachthaven vindt u een Jumbo supermarkt, leuke winkeltjes en een prachtig wereldrestaurant om ‘s avond lekker te gaan eten. De haven is dichtbij het stadscentrum van Groningen met haar gezellige terrassen, winkels en prachtige Groninger Museum en de Martinitoren of D' Olle Grieze zoals de Groningers zeggen. Het stadscentrum is snel bereikbaar met de bus of op de fiets (+/- 15 min.).

Aan de haven is een heerlijk terras om even te ontspannen na aankomst. Ook voor kleine kinderen is er een kleine speeltuin bij binnenkomst van de haven. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Wij staan 24/7 voor u klaar. Ons motto is: Service with a smile! Wij nodigen u uit om de sfeer te komen proeven, u bent altijd welkom.