‹ Terug naar het zoekoverzicht

Appingedam - Jachthaven Appingedam

Havenmeester de heer H. Steigenga
Stadshaven 4
9902 DA Appingedam
Tel.: 06-46057914
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.eemsdelta.nl/jachthaven-appingedam


Appingedam - Jachthaven Appingedam

Jachthaven Appingedam is een aantrekkelijke haven, die onderdeel uitmaakt van de binnenstad van Appingedam. Vanaf hier kunt u heerlijk varen naar Groningen, Delfzijl, het Schildmeer en zelfs de Waddenzee en verder.De haven beschikt over ca. 50 mooie ligplaatsen, van sloep tot schepen van meer dan 10 meter. Ook aan de kade aan de centrumkant kunnen passanten aanmeren. Hier is ruimte voor schepen langer dan 15 meter en diepgang tot 1,90 meter. De ligplaatsen zijn voorzien van in- en uitstapsteigers. De waterdiepte in de haven bedraagt ruim 1,40 - 1,50 meter. De jachthaven van Appingedam is voorzien van alle faciliteiten, zoals een havenkantoor, sanitair en stroomvoorzieningen. Naast de haven is een gezellig paviljoen, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van het uitzicht op de haven en het Nieuwe Diep.

Door de centrale ligging en de goede bereikbaarheid is Jachthaven Appingedam ideaal om aan te meren. Het ligt tussen het historische winkelcentrum en het nieuwe winkelhart Overdiep. Hierdoor zijn de winkelstraten, de hoogwaardige supermarkten en alle speciaalzaken op loopafstand bereikbaar. Ook VVV Appingedam is op loopafstand van de jachthaven; hier kunt u terecht voor toeristische informatie over o.a. wandelroutes en nabijgelegen natuurgebieden. De stad Appingedam heeft bovendien een veelzijdig evenementenprogramma. Er is altijd wel iets te doen!

Alle informatie over onze jachthaven kunt u vinden op de website www.eemsdelta.nl/jachthaven-appingedam; via de contactpagina kunt u onze Facebookpagina bezoeken voor alle activiteiten.