‹ Terug naar het zoekoverzicht


images/havens/numansdorp_marina_numansdorp_havenmeester.jpg


Marina Numansdorp BV
Veerweg 7
3281 LX Numansdorp
Tel: 0186-650415
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.marina-numansdorp.nl

 

Numansdorp - Marina Numansdorp

Marina Numansdorp is gelegen aan het Hollands Diep, vlakbij de A29, een kwartiertje rijden richting zuiden vanuit Rotterdam.

images/havens/numansdorp_marina_numansdorp_570.jpg

Hier gaat het Hollands Diep over in het Haringvliet met het Volkerak, de Grevelingen, Ooster- en Westerschelde en natuurlijk de Noordzee. Uw positie is 51o 43' 1N / 4o 25' 7E. De jachthaven heeft 200 ligplaatsen en is geschikt voor schepen tot 25 meter en een diepgang tot 3.5 meter. U meert comfortabel af aan brede drijvende steigers voorzien van stabiele vingerpieren. Elke ligplaats beschikt over een eigen stroomaansluiting en op de steigers zijn twee soorten water. De steigers zijn bereikbaar via twee beveiligde toegangspoorten.

De haven en het parkeerterrein zijn videobewaakt. Marina Numansdorp beschikt over een modern havengebouw met een terras met prachtig uitzicht. In het havenmeesterkantoor is een gezellige bar waar u kunt genieten van koffie met gebak, een pizza of pannenkoek, een kleine snack, een frisdrank, biertje of een lekker glas wijn. Op de begane grond bevinden zich de moderne sanitaire voorzieningen en een wasserette.

Voor groot en klein is er een speelpark met diverse veilige speeltoestellen, een jeu-de-boule baan en een tafeltennistafel. De overkapte BBQ plaats staat garant voor gezellige zomeravonden. De Marina ligt op 5 minuten fietsafstand van het dorp, waar goede inkoopmogelijkheden zijn en gezellige restaurants en cafe’s. Fietsen staan gratis ter beschikking.

Op 200 meter loopafstand bevindt zich de driving range van Golfclub Cromstrijen met een 18 en een 9 holes baan. In de directe omgeving zijn strandjes en een wandelbos. Achterin de haven bevindt zich de jachtwerf waar u terecht kunt voor onderhoud, reparatie en stalling.


images/havens/numansdorp_marina_numansdorp_pictogram.JPG

Numansdorp_Advertentie_jachtwerf_Rexwinkel