Marina Stellendam
Deltahaven 61
3251 LC Stellendam
T: 0187-493769
VHF 31
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.marinastellendam.nl

 

Stellendam_Marina_Stellendam_kaart

 

Stellendam - Marina Stellendam

De gezellige moderne jachthaven met uitstekende voorzieningen ligt aan het Haringvliet bij de Haringvlietdam, direct aan de binnenkant van de Goereese zeesluis en is één van de weinige zee-jachthavens die ons land telt. Een perfecte uitvalsbasis voor Noordzeetochten naar de Belgische en Engelse kust en voor het verkennen van de Zeeuwse wateren.

images/havens/stellendam_sfeer.jpg

Omgeving
In de omgeving van Marina Stellendam wachten schitterende natuurgebieden, Noordzeestranden en oude kleine stadjes om ontdekt te worden. Aan de jachthaven grenst het mooie natuurgebied De Scheelhoek en er zijn vele wandel- en fietstochten mogelijk door de duinen en de polders. Goede (kinder)fietsen zijn te huur op de jachthaven. Naast de Goereese sluis ligt de nieuwe visserijhaven met de imposante kotters uit Ouddorp, Goedereede en Stellendam. Iedere vrijdag (in het seizoen) kunt u mee met een individuele rondleiding op de visafslag. Natuurlijk kunt u hier ook een lekker vers visje eten of meenemen. Heerlijk voor de kinderen is het vlakbij gelegen subtropisch zwemparadijs ’t Zuiderdiep. Tegenover de jachthaven is A Seal zeehondenopvang en Expo Stellendam gevestigd, een bezoek meer dan waard!

images/havens/stellendam_sfeer_2.jpg

Voorzieningen
Marina Stellendam biedt ruime ligplaatsen tot 24 m aan brede drijvende steigers met instapsteiger en eigen stroomaansluiting. Op het gebied van service is er op de jachthaven een grote watersportwinkel, een 20T botenkraan die met staande mast kan hijsen, duikservice, een zeilmakerij, een jachtmakelaar en een brandstofpomp voor benzine en diesel. Bijzonder zijn de mooie ruime badkamers met wastafel en douche met thermostaatkraan. Eén van de badkamers heeft zelfs een ligbad. Het gezellige restaurant met open haard heeft een groot terras en een overdekt dinner deck met uitzicht over de jachthaven en op de Goereese sluis. Voor de kinderen is op het haventerrein een eigen strandje en een groot grasveld met speeltuintje, zandbak, volleybalnet en voetbalgoals. Behalve de huurfietsen voor leuke tochtjes zijn er voor bijvoorbeeld even boodschappen doen in Stellendam een aantal leenfietsen te gebruiken.

Vijf aantrekkelijke alternatieven voor één prijs
Marina Stellendam maakt deel uit van De Jachthavengroep met zusterhavens Amsterdam Marina, Rotterdam Marina, Regatta Center Medemblik en Marina Schokkerstrand. Vaste ligplaatshouders mogen gratis en naar keuze in de zusterhavens liggen en kunnen zo hun vaargebied variëren.