‹ Terug naar het zoekoverzicht

Marina Cape Helius
Nieuwe Zeedijk 1
3221 LZ Hellevoetsluis
Tel: 0181-310056
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Hellevoetsluis_Marina_Cape_Helius_kaart

Hellevoetsluis - Marina Cape Helius

Marina Cape Helius is gelegen in de Heliushaven net ten Westen van de Vestingstad Hellevoetsluis.Marina Cape Helius ligt na het binnenvaren van de Heliushaven aan stuurboordzijde. De passantensteiger is halverwege de haven rechts, steiger E. Ook te herkennen aan het grote en gele welkom bord op de kop. Marina Cape Helius wordt op de wal omsloten door een kleinschalig en luxe vakantiepark van Roompot met zeer afwisselende en kleurrijke vakantiewoningen.

Via de wandelboulevard langs de haven en het strand kunt u met 5 minuten loopafstand de historische Vesting van Hellevoetsluis binnenlopen. Hier vindt u de vele horeca, musea, het droogdok, de watersportwinkel, historische schepen en niet te vergeten de bioscoop. Met de fiets naar het Noordzeestrand en de duinen van Rockanje en Oostvoorne is een tocht(je) van 7 kilometer. Bij het binnenvaren heeft u het prachtige zandstrand naast de haven al kunnen zien waar het voor de kinderen leuk spelen is op het piratenschip.

De jachthaven heeft ruime en brede ligplaatsen met voor elk schip een zijsteiger, stroom, water en natuurlijk het Wi-Fi netwerk. Bij het havenkantoor zijn ook de toilet- en doucheruimtes net als de wasmachine en droger. Wanneer u wil kunt u daar ook strijken….. Bij het Roompot Beach Hotel kunt u ’s ochtends heerlijk verse broodjes en/of croissants kopen. Hellevoetsluis heeft meerdere winkelcentra en de dichtstbijzijnde Albert Hein is op een “stief kwartiertje” lopen.

Marina Cape Helius is lid van de Seven Sisters Jachthavens, de 8 meest gastvrije familie jachthavens in de Delta. Bereid u voor op een langer verblijf in Hellevoetsluis en uw gastheer Kees Broere heet u van harte welkom.