‹ Terug naar het zoekoverzicht

WSV Helius
Heliushaven 1
3221 LT Hellevoetsluis

Tel.: 0181-316549, bgg 06-16756515
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wsvhelius.nl
Facebook: watersportvereniginghelius


Hellevoetsluis - WSV Helius

WSV Helius, dè watersport vereniging aan het Haringvliet. Met haar ligging achterin de Heliushaven, heeft WSV Helius een directe verbinding met schitterend vaarwater wat volop mogelijkheden biedt voor zowel zeilboten als motorboten. Door de centrale ligging is er een snelle verbinding met de Noordzee. Al met al, de ideale locatie voor alle watersporters.
Hellevoetsluis_WSV_Helius_foto

WSV Helius biedt alles wat de watersporter zich maar kan wensen zoals drijvende steigers, stroomvoorziening bij uw ligplaats, watervoorziening op de steiger en modern sanitair. Bovendien kunt u gebruik maken van de wasmachine & droger middels
euro’s en kunt u gratis gebruik maken van onze fietsen (ideaal voor het halen van boodschappen) en draadloos internet. Voor jonge kinderen is er bij VVSV Helius van alles te doen. Er is een speeltuin met trampoline glijbaan enz.

Ons clubhuis, 't Havenhoofd, is zeker de moeite waard om te bezoeken. Onder het genot van een drankje binnen of op het terras genieten van het uitzicht over de haven of het Haringvliet is een echte aanrader. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een lunch of diner. WSV Helius ligt op loopafstand van het historische centrum van Hellevoetsluis. Een wandeling over de vestingwallen, een bezoek aan Droogdok Jan Blanken, Historyland, Museumschip de Buffel, Lichtschip de Noordhinder, Mijnenveger Bernisse of het Nationaal Brandweermuseum is zeker de moeite waard u bent dus van harte welkom bij ons.

WSV Helius, dé watersportvereniging aan het Haringvliet!