‹ Terug naar het zoekoverzicht

Heliushaven 10
Tel: 06 50583775 of 0181315868
Email: havenmeesterheliushaven
@wvhellevoetsluis.nl

Kanaalweg Westzijde 8
Tel: 06 23445774
Email: havenmeester-kanaalhaven
@wvhellevoetsluis.nl
Website: www.wvhellevoetsluis.nl
Facebook WV Hellevoetsluis

 
 

Hellevoetsluis - WV Hellevoetsluis (WVH)

Watersportvereniging Hellevoetsluis, de gezelligste vereniging van Hellevoetsluis, heet u van harte welkom in de Heliushaven of het Kanaal door Voorne.

 

In de Heliushaven vindt u onze meldsteiger, de E steiger, direct na de golfbrekers aan de bakboordzijde. De haven is op loopafstand van de oude vesting met gezellige terrassen, musea, restaurants en watersportwinkel.
In de Heliushaven kunt u gebruik maken van het gezellige clubhuis met uitzicht over het Haringvliet. Hier is ook de zeilschool Hellevoetsluis gevestigd, waar u altijd om advies kunt vragen over het vaargebied, en steun vindt bij de ontwikkeling van uw watersport vaardigheden.
Natuurlijk zijn onze havens voorzien van (gratis) gemakken zoals:
• Clubhuis met Horeca (Heliushaven)
• Fietsen voor boodschappen of een fietstocht
• Speelveld met speeltoestellen (Heliushaven)
• Barbecue/picknick locatie (Heliushaven)
• Verkoop van gasflessen (Heliushaven)

In het Kanaal door Voorne vindt u onze ligplaatsen als eerste aan de bakboordzijde. U ligt hier achter de sluis op zoet water. De ligplaatsen hebben zijsteigers en het terrein is beveiligd. Een ideale plek om uw boot langere tijd achter te laten voor een aantrekkelijke prijs. Ook hier is de gezellige vesting op loopafstand, net als het winkelcentrum, de bioscoop of het zwembad.