‹ Terug naar het zoekoverzicht


1. Jachthaven Leukermeer
Vakantiepark Leukermeer
De Kamp 5, 5855 EG Well
Tel.: 0478-502444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.vakantieparkleukermeer.nl/jachthaven

2. Jachthaven ’t Leuken
De Kamp 7a,5855 EG Well
Tel.: 0478-501758
E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.valckxwatersport.nl/Jachthaven

 

Well - Jachthavens Leukermeer

Welkom bij het Leukermeer!


Recreatiegebied het Leukermeer in Well: met twee jachthavens én ligplaatsen aan de oevers van het Leukermeer een geliefde plek voor watersporters. Het Leukermeer is direct toegankelijk vanaf de Maas en de verbinding tussen deze rivier en Nationaal Park De Maasduinen.

Ligplaatsen op het Leukermeer 
Aan de oevers van het Leukermeer kunt u beperkt aanleggen:
• zuidoever, op de toegestane locaties, dagelijks tussen 8.00 en 20.00 uur.
• noordoever, op de toegestande locaties, maximaal 2 x 24 uur.
In de voorhaven kunt u geen ligplaats innemen. Wilt u langer van de mooie omgeving genieten, dan bent u welkom bij jachthaven ’t Leuken of jachthaven Leukermeer. Daar kunt u voor onbeperkte tijd een ligplaats huren. Geniet van de gastvrijheid, de rust en de ruimte in het gevarieerde Maasduinenlandschap. Wij wensen u een prettig verblijf!

Jachthaven Leukermeer

Geniet in de fraaie, nieuwe jachthaven bij 5-sterren Vakantiepark Leukermeer. Voor passanten, vakantiegasten en vaste ligplaatsen. Jachthaven Leukermeer onderscheidt zich door de ligging in de prachtige Maasduinen. Gebruik onze luxe faciliteiten zoals schoon en modern sanitair, gratis douches, overdekt zwembad, restaurant, fitnessclub, tennisbaan, stranden, supermarkt, beachclub, kinderanimatie, watersport verhuur,
WIFI, wasserette en meer. Leukermeer is de perfecte thuishaven met ruime steigers, brede ligplaatsen en ruim uitvaarwater. Op de Maas kunt u snelvaren, wakeboarden, waterskiën etc. Bent u met uw boot op vakantie, neemt u uw boot mee als u komt kamperen of een mooie lodge huurt? U bent van harte welkom! De jachthaven en de stranden van het vakantiepark zijn opnieuw bekroond met de blauwe vlag. Daarnaast met vijf sterren van de ANWB en ADAC classificatie.

 

Jachthaven ’t Leuken


De “fullservice” jachthaven waar gastvrijheid en service hoog in ‘t vaandel staan. Naast ligplaatsen bieden wij ook winterstalling, motorservice en hebben we een zeilmakerij, scheepstimmerman, een jachtschilder, een bootcleaningbedrijf en een restaurant. Een watersportcentrum waar je alle faciliteiten vind voor het beoefenen van watersport en recreatie in al zijn verschijningsvormen, voor zowel boot als camper liefhebbers. Ook beschikt jachthaven ’t Leuken over een watersportwinkel, waar u terecht kunt voor al uw “musthaves” van JOBE, van tubes tot wakeboard, van zwemvest tot complete ski- uitrusting. Verder vind u in de winkel alle benodigde onderhouds- service en poetsproducten. Geen boot? Bij ons kunt u een sloep of loungeboot huren.
Meer informatie
www.bergen.nl, 0485-348383, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.leukermeer.nl, 0478-502444, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.leukermeer.nl, 0478-501758, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.maasparkwell.nl