‹ Terug naar het zoekoverzicht

Roermond City Marina
Rosslag 1b
6049 BE Herten
Tel.: 0031-(0)475-315888
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.hollandmarinas.com 

 

images/havens/herten_de_rosslag.jpg

Herten - Roermond City Marina

Roermond City Marina volledig klaar met de uitbreiding!


Eind 2016 zijn we begonnen met een totale renovatie van de Marina. Eind seizoen 2020 hebben we de laatste twee steigers vernieuwd en voorzien van enkelboxen. In totaal zijn 11 steigers voorzien van in totaal 565 enkelboxen / ligplaatsen. Deze enkelboxen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen voor de kritische watersporter. Voldoende terrein verlichting, imposante toegangsbruggen aan de boulevard met camera bewaking en live streams van de verschillende steigers.

Een multifunctioneel haven gebouw is gerealiseerd met:
• Luxe sanitair voor de verwende recreant
• Een havenkantoor met fantastisch uitzicht over de haven
• Een verblijfsruimte en een wasserette

Next Door
Eind 2020 zijn we ook begonnen met het inrichten van een kleine nieuwe gezellige haven genaamd “Next Door”. De naam zegt het al, deze haven ligt ‘Next Door’ bij Roermond City Marina. Deze haven voorziet in 60 ligplaatsen voor boten tot 8 meter lengte en 44 ligplaatsen voor boten tot 6 meter lengte. Deze haven zal 1 April 2021 openen en zal voorzien zijn van:
* Een eigen ingang met toegangscontrole
* Eigen strak en modern sanitair gebouw
* Video bewaking
* Vernieuwde botenhelling
Komt u gerust eens een kijkje nemen!

Het aangrenzende dorp is van alle gemakken voorzien. Op loopafstand kunt u voor een boodschap naar de supermarkt, de bakker, een boerderijwinkel voor supergezonde voeding, meerdere watersportzaken, een postkantoor en super gezellige terrasjes al dan niet aan de Maas. Voor de fijnproevers zijn er zelfs meerdere top restaurants in de buurt. Leenfietsen staan voor u ter beschikking om Roermond te bezoeken op nog geen drie kilometer afstand.