‹ Terug naar het zoekoverzicht


Watersportvereniging De Maas
Jachthavenweg 50
5928 NT Venlo - Blerick
Tel.: 06-46 00 56 66
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.wsvdemaasvenlo.nl
Venlo - WSV De Maas

Watersportvereniging De Maas te Venlo beheert twee jachthavens in Venlo: de stadshaven en de verenigingshaven.De stadshaven ligt midden in het gezellige centrum van Venlo aan de Maasboulevard en is omgeven door terrasjes en een zonneweide. Bij een verblijf in de stadshaven profiteert u van de talloze winkel- en uitgaansmogelijkheden van onze stad. Passantenschepen tot maximaal 15 meter lengte zijn er het hele jaar welkom. De havenfaciliteiten zijn er echter beperkt. Ongeveer 2 km stroomafwaarts aan de westoever van de Maas ligt onze verenigingshaven in de beschutting van het Wienboske, een overgebleven stukje Maasduin.
De haven is rustig gelegen, vrij van hinderlijke golfslag en heeft nagenoeg alle faciliteiten. Passantenschepen tot een maximale lengte van 25 m zijn er het gehele jaar welkom. Een havenmeester van WSV De Maas pendelt in het vaarseizoen dagelijks met een Linssen Grand Sturdy 29 tussen de twee havens. Opstappers kunnen gratis meevaren.

Onze verenigingshaven beschikt over een gezellig havenrestaurant met een schitterend uitzicht over de haven en de Maas. Het haventerrein is afgesloten en beveiligd met een pasjessysteem. Op de steigers beschikt u over water en elektra. Wifi is gratis beschikbaar. Vanuit de haven kunt u fietstochten maken door het prachtige Noord-Limburgse land. U kunt de dorpen in het Maasdal bezoeken, zoals Lottum het rozendorp, het toeristische Arcen met de Kasteeltuinen, Baarlo het 4 kastelendorp en Steijl met zijn kloosters en missiemuseum.