‹ Terug naar het zoekoverzicht

Geijsterseweg 8
5861 BL Wanssum
Tel.: 06-14032056

havenmeester: Nils van Wieren
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jachthavenwanssum.nl
Wanssum - Jachthaven Wanssum

In de buurt van het gezellige Venray en het nieuwe Maaspark Ooijen-Wanssum vindt u midden in het centrum van Wanssum de onlangs compleet vernieuwde jachthaven met een schitterende passantenkade. Bij ons kunt u heerlijk rustig overnachten, ook voor langere tijd.

De jachthaven biedt u alle voorzieningen die u nodig heeft: stroom, drinkwater, sanitair, vuilcontainers, wifi, wasserette en tankstation voor diesel & benzine. Daarnaast beschikken wij over een gezellig café met sfeervol terras en zelfs een kapsalon.
Het café is het hele jaar door geopend en biedt u de mogelijkheid te biljarten, darten, tafelvoetballen en natuurlijk het belangrijkste het nuttigen van een hapje en drankje. Ook kunt u genieten van diverse sporten op de televisie, zodat u niets mist.
Recentelijk heeft Wanssum een complete metamorfose ondergaan. Het gebied rondom de jachthaven en de jachthaven zelf zijn compleet vernieuwd. De nieuwe passantenkade van ruim 150 meter lang met sfeervolle verlichting is een lust voor het oog, die u zeker niet mag missen.

Aan de rand van de haven vindt u een parkeerplaats met pinautomaat en supermarkt die 7 dagen per week geopend is. Op loop- en fietsafstand vindt u nog veel meer handige winkels en restaurants. Breng een bezoek aan het gezellige Venray, het toeristische Arcen of het beroemde oorlogsmuseum in Overloon. Heeft u geen fiets, geen enkel probleem, onze lokale fietsenwinkel verhuurt ze graag. Jachthaven Wanssum ligt aan de rand van een natuurrijke omgeving en daardoor aan diverse fiets- en wandelroutes.

Tot snel en groeten vanuit Wanssum!