‹ Terug naar het zoekoverzicht


WSV Hoorn
Julianapark 1
1621 MR Hoorn
Tel.: 0229-213540
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wsvhoorn.nl

Hoorn - W.S.V. Hoorn

De haven van de Watersportvereniging Hoorn is direct gelegen aan het Julianapark, met zicht op de karakteristieke Hoofdtoren.

De haven telt 180 ligplaatsen en beschikt daarnaast over een passanten steiger met elektra. De aanwezige wifi is gratis. Er zijn prima sanitaire voorzieningen die zich in het havengebouw bevinden. Voor onze passanten is er de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen in de “Loods” met terras en mooi uitzicht op de hoofdtoren. Voor de kinderen is er op het terrein een leuke speeltuin. Vanaf de haven bent u zo in het Julianapark waar u heerlijk kunt wandelen. Ook is het maar vijf minuten lopen naar het oude centrum van Hoorn waar u vele karakteristieke oude gebouwen en andere bezienswaardigheden kunt zien.

Het oude centrum biedt tevens een keur aan winkels en op zaterdag een gezellige markt. Voor de dagelijkse boodschappen is er een grote supermarkt in de nabijheid. Hiervoor
zijn bij de havenmeester kosteloos enkele fietsen beschikbaar. Op onze website www.wsvhoorn.nl kunt u alle informatie over onze vereniging en zijn activiteiten vinden. De icoontjes hieronder geven de voorzieningen aan die aanwezig zijn in de haven. 

We verwelkomen u graag in onze gezellige haven.