‹ Terug naar het zoekoverzicht

Stichting Jachthaven Muiden
Herengracht 3
1398 AA Muiden
Tel: 06-133 983 88

Havenmeesters:
Karin en Erik Baart

Muiden - Stichting Jachthaven Muiden

Tussen Kasteel het Muiderslot en Café Ome Ko ligt de oudste jachthaven van Muiden!Aan de oostoever van de Vechtmonding ligt de Jachthaven Stichting Muiden sprookjesachtig naast het Muiderslot. De haven biedt 43 plaatsen aan haar vaste liggers en tenminste 25 passantenplaatsen voor schepen van uiteenlopende grootte en diepgang. Gratis wifi, water en elektriciteit geven u alle comfort aan de steiger en de keurige sanitaire ruimte doet niet onder voor thuis. Havenmeesters Karin en Erik Baart ontvangen u gastvrij aan de meldsteiger en voorzien u van informatie, een ligplaats en diesel of benzine.

Het imposante 13e eeuwse Muiderslot waakt over de rust en beschut u voor een noordooster. Een paar scheepslengten verderop warmt u zich aan haardvuur of schipperbitter of geniet u van de zon op een terras. Loop langs de authentieke schepen van de bruine vloot naar de historische zeesluis of klim op één van de vestingwerken en kijk over de polder waar Floris V het loodje legde. Bezoekers uit de hele wereld weten Muiden als historische stad met oudere stadsrechten dan Amsterdam te vinden. Het biedt een rijk cultureel leven, een schakering aan vestingwerken, forten en een heus kasteel met uniek museum. Blijft u een dagje extra? Stap dan op de veerboot naar forteiland Pampus of IJburg of pak de bus in 20 minuten naar hartje Amsterdam.

Ga voor meer informatie naar www.jachthavenmuiden.nl. Reserveren alleen mogelijk voor schepen langer dan 12 meter. Kom langs, ervaar en geniet van deze unieke jachthaven!