‹ Terug naar het zoekoverzicht

Marina Volendam
Pieterman 12
1131 PW Volendam
Tel: 0299-320262
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.marinavolendam.nl

 Volendam_Marina_Volendam_kaart

Volendam - Marina Volendam

Marina Volendam, alles wat u zoekt.

Wie kent het niet: Volendam, het mooie vissersdorp aan het IJsselmeer met zijn klederdracht,  muziek en vis. Kleine huisjes op het doolhof achter de haven, restaurants met een Volendamse sfeer waar een belangrijk deel van de menukaart uit vis bestaat, zo uit het water op uw bord, verser kan het niet. Op hoogtijdagen loopt op de Volendamse dijk  een groot deel van de bevolking nog in de beroemde klederdracht en heeft u het idee dat u teruggaat in de tijd. Voor schippers is Volendam door zijn centrale ligging direct aan het Markermeer de ideale uitvalsbasis en is het perfect ankerwater bij mooi weer. 


Op loopafstand van Volendam

De nieuwe jachthaven “Marina Volendam” ligt op loopafstand van het gezellige centrum en is toch per auto gemakkelijk te bereiken. Iedere ligplaats in de jachthaven beschikt over een eigen stroom- en wateraansluiting. Om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden, is er een gezellig havencafé, restaurants, supermarkt en ruime parkeergelegenheid. Niet alleen de volwassenen, ook kinderen vinden in en rond de haven veel vertier, zoals op onze nieuwe drijvende waterspeelplaats, samen met het recreatieteam of op het speel- en zwemstrand.

Onderhoud
Natuurlijk is het technische gedeelte niet vergeten. Om uw schip in perfecte conditie te houden is op de jachthaven een zeilmakerij, scheepstechnische dienst, kraan- en trailerhelling, milieustation en tankstation. Voorzieningen
In het havenkantoor midden op de pier in de haven zijn tal van voorzieningen ondergebracht. De douches, babybad, toiletten en het invalidentoilet vindt u bij het havenkantoor. Tevens beschikt de haven over een wasserette en draadloos internet. In de centrale voorziening van het Marinapark vindt u verschillende winkels waaronder ook een supermarkt, watersportwinkel, fietsverhuur enz. In “Marina Volendam” vindt u dus alle service en faciliteiten die u nodig heeft!