‹ Terug naar het zoekoverzichtLoosdrecht - Jachthaven Wetterwille
Oud Loosdrechtsedijk 171
1231LV Loosdrecht
Tel.: 035-5823304
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jachthavenwetterwille.nl
Manager: Mieke Vleugels CMM

 

Loosdrecht - Jachthaven Wetterwille

Welkom bij Jachthaven Wetterwille, een haven met 5 Gouden Ankers in Loosdrecht.


Jachthaven Wetterwille biedt zomer-, winter- en droge stalling. U kunt dus het hele jaar door bij ons terecht. Geen eigen boot? Huur dan een Polyvalk, elektrische sloep of loungeponton dat ook geschikt is voor rolstoelgebruikers. Geniet achteraf van een hapje en een drankje bij Restaurant Anderz of Brasserie Wetterwille, met zicht op de haven.

Slapen onder de Sterren
Op wandelafstand van de jachthaven vindt u nog veel meer restaurants en een supermarkt. Een kapper, een fitnessruimte voor ligplaatshouders en gratis wi-fi zorgen er verder voor dat u zich nooit hoeft te vervelen. Indien u op zoek bent naar slaapplaatsen aan wal kunt u een nachtje boeken in onze gezellige studio of een boottent huren op het groene eco-dak met uitzicht over het water, een unieke manier om van de Loosdrechtse Plassen te genieten!

5 Gouden Ankers
Jachthaven Wetterwille onderscheidt zich door zijn 5 Gouden Ankers, een internationaal kwaliteitslabel van het hoogste niveau uitgereikt door The Yacht Harbour Association. Onze milieuinspanningen leverden ons de Blauwe Vlag en Groene Wimpel op. Sfeer en service laten zich echter nooit helemaal in keurmerken vatten, dus kom vooral zelf het waterplezier bij Wetterwille ondervinden. Bij ons is het altijd vakantie voor u en uw boot!