‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven Loosdrecht
Oud Loosdrechtsedijk 79a
1231 LR Loosdrecht
Havenmeester: Bas de Wit
Tel.: 035-5821462
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: 
www.jachthavenloosdrecht.nl

Loosdrecht - Jachthaven Loosdrecht

Jachthaven Loosdrecht bevindt zich aan de Oostelijke Drecht van het Loosdrechtse-plassengebied.

De Oostelijke Drecht kenmerkt zich door het mooie stergebied midden in de natuur. Door de diepgang van 1.3 meter is dit gebied ideaal voor sloepen en kleine motorboten. Vanuit de Oostelijke Drecht heeft u een directe verbinding naar de 5 Loosdrechtseplassen, het Hilversumskanaal, de Zuwe en de Vecht. Onze haven biedt aan 40 boten een unieke ligplaats aan een bijbehorend stuk grond in diverse afmetingen.

U huurt deze plaats per jaar. Iedere ligplaats heeft een eigen stroom- en watervoorziening. Toilet en douchegelegenheid bevinden zich in ons hoofdgebouw. Ook in de winter zit u met uw sloep of kleine motorboot goed bij Jachthaven Loosdrecht. Op ons terrein wordt uw boot ruim gestald zodat u gedurende de winter de ruimte heeft om uw boot te poetsen of om onderhoud te verrichten. Wij beschikken over een hijskraan tot 7 ton.

In de bijbehorende winkel van het VOLVO PENTA Center kunt u terecht voor technische ondersteuning en onderdelen van zowel VOLVO PENTA als HONDA. Ook onderweg kunt u op ons rekenen. Met 1 van onze 3 compleet ingerichte servicewagens zijn wij u graag van dienst. Wij beschikken over een grote voorraad onderdelen dus wij kunnen u altijd weer snel op weg helpen. In de omgeving van onze haven is ook genoeg te doen. Zo bent u binnen no time op de Hilversumse hei, de mooie buitenplaatsen van ’s Graveland, het centrum van Oud en Nieuw Loosdrecht en bevinden zich er vele horeca gelegenheden.