‹ Terug naar het zoekoverzicht

Passantenhaven Aeme Stelle
Koninin Julianalaan 54 (hoek Marktplein),
1421 AH Uithoorn
0297-569280 (toestel staat doorgeschakeld naar de Havenmeester)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.aeme-stelle.nl 

 

Uithoorn - Passantenhaven Aeme Stelle

De Waterlijn Uithoorn is het belangrijkste en gezelligste recreatieve gebied in het centrum van Uithoorn. Wandelaars, toeristen, inwoners en waterrecreanten kunnen genieten van de nieuwe waterlinie gelegen tussen het Schansgebied (hotelrestaurant Het Rechthuis) en de Thamerkerk. Ze kunnen hier genieten van en aan de Amstel  op één van de terrasjes. Nieuwe steigers met meer aanlegplaatsen in de geheel vernieuwde passantenhaven zullen er aan bijdragen dat Uithoorn een belangrijk vaarknooppunt wordt voor recreanten in het Groene Hart. Hier bevindt zich ook het havenkantoor en de sanitaire voorzieningen.

Naast de passantenhaven waar passanten kunnen overnachten is er ook een boodschappensteiger (waar vaartuigen maximaal 2 uur mogen aanleggen) om de boodschappen te doen in het nabij gelegen winkelcentrum. Voor een uitgebreid overzicht over wat er allemaal te doen is in Uithoorn en omgeving wordt u kortheidshalve verwezen naar www.aeme-stelle.nl.
Hier wordt u geïnformeerd  over de aanwezige supermarkten (op loopafstand van de passantenhaven), horeca en wat u kunt doen in Uithoorn en de omgeving (o.a. bezichtigen van Fort a/d Drecht, diverse wandelroutes en FloraHolland in het nabij gelegen Aalsmeer). Tenslotte vindt u hier ook informatie over het huren van een sloep bij Aemstel Boating sloepverhuur (www.aemstelboating.nl).

Kortom; er zijn vele redenen om Uithoorn aan te doen als u met uw vaartuig het Groene Hart aan het verkennen bent of als u op doorvaart bent.