‹ Terug naar het zoekoverzicht

Passantenhaven Aeme Stelle
Koninin Julianalaan 54 (hoek Marktplein),
1421 AH Uithoorn
Tel.: 06-48454663
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.aeme-stelle.nl 

 

Uithoorn - Passantenhaven Aeme-Stelle

Er waait een frisse wind bij Aeme-Stelle in Uithoorn. Sinds 2020 is al volop geïnvesteerd in allerlei nieuwe handige voorzieningen. Bovendien wordt toegewerkt naar een verdere verduurzaming van de gehele jachthaven. Er zijn al diverse ‘smart charging’ elektrische oplaadpunten gerealiseerd om de haven volledig voor te bereiden op de toekomst van het elektrisch varen. Deze laadpunten kunnen eenvoudig worden bediend met de AanUit.net-app.
Maar ook niet-elektrische boten zijn bij Aeme-Stelle natuurlijk nog steeds van harte welkom.

Aeme-Stelle is een strategisch gelegen haven aan de Amstel, in het mooie en levendige recreatiegebied van Uithoorn. De haven bestaat uit een passantenhaven voor pleziervaartuigen en een nog te ontwikkelen duurzame jachthaven met vaste ligplaatsen. Vanuit onze haven vaar je niet alleen via een lommerrijke route over de Amstel naar Amsterdam, maar kun je ook het Groene Hart verkennen, met zijn enorme aanbod aan schitterende plassen en waterwegen.

Aan de autovrije kade van Aeme-Stelle kunnen pleziervaarders, wandelaars en andere recreanten neerstrijken op een van de vele gezellige terrassen. Voor wie zijn vaartocht liever wat sneller voortzet en alleen een boodschap of een korte (sanitaire) tussenstop nodig heeft, beschikt de haven over een speciaal daarvoor uitgeruste boodschappensteiger. Op onze website www.aeme-stelle.nl vindt u meer informatie over onze haven, voorzieningen en omgeving. Vaart u snel langs?