‹ Terug naar het zoekoverzicht

Haarlem - Passantenplekken aan het Spaarne

Havenkantoor     
Spaarndamseweg 1 
2022 EG Haarlem
Tel.023 – 531 0904
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.haarlem.nl

Brugbediening:
Marifoonkanaal 18
Waarderbrug: 023 – 5115141

Haarlem - Passantenplekken aan het Spaarne

Welkom in Haarlem!

Haarlem combineert een monumentale binnenstad vol bezienswaardigheden, winkels en musea met een bruisend uitgaansleven. Passanten kunnen op vele locaties langs het prachtige Spaarne afmeren aan kades en steigers. De meeste locaties zijn voorzien van elektra- en waterpunten.
Op 3 locaties is er douche-en toiletgelegenheid. Aan de Kelderwindkade is een rolstoeltoegankelijke aanlegplaats met sanitaire voorzieningen in de nabijheid.

In Haarlem bent u verplicht om bruggengeld te betalen als u een opening van een brug nodig heeft. Als u in Haarlem verblijft dan betaalt u  havengeld (bruggengeld en toeristenbelasting is hierbij inbegrepen). Betalingen kunnen voldaan worden via de gratis AanUit.net app en de website www.Aanuit.net. Betalen kan ook op het Havenkantoor, maandag t/m vrijdag van 9.00 -16.00 uur en bij de 3 betaalautomaten (pin/creditcard). Deze bevinden zich bij het Havenkantoor, de Gravenstenenbrug (brug 5) en de Melkbrug (brug 6).

Voor elektrische vaartuigen zijn er oplaadpunten in de binnenstad. Brugbedieningstijden en andere informatie kunt u vinden op onze website: www.haarlem.nl/havendienst of via de folder “Op en aan het water”, die u gratis mee kunt nemen vanaf het Havenkantoor en de Melkbrug. Deze folder is ook te bekijken via de website van Haarlem Marketing: www.haarlemmarketing.nl

Tot ziens in Haarlem!