‹ Terug naar het zoekoverzicht


Havenmeesters:
Jurgen en Leendert
Jachthaven Nauerna
Kanaaldijk 33
1566 PA Assendelft
Tel.: 075 6871722
Website: www.jachthavennauerna.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Nauerna - Jachthaven Nauerna

Jachthaven Nauerna ligt in pittoresk Noord-Hollands polderlandschap tussen mooie Zaanse dorpjes en molens. Het is een ideale uitvalsbasis voor watersporters die van afwisseling houden. 


Foto:Pascal Fielmich

U kunt lekker toeren door de Zaanstreek, naar het Alkmaarder en Uitgeestermeer of naar de Zaanse Schans. Daarnaast zijn het IJsselmeer, de Noordzee en de grachten van Haarlem en Amsterdam gemakkelijk te bereiken. Vanwege de centrale ligging (de haven ligt op de Staande Mast route) is jachthaven Nauerna een uitstekende plek om te overnachten voor passanten. Aan onze ruime passantensteiger kunt u gemakkelijk langszij afmeren en heeft u beschikking over gratis elektra, water en een sterk wifi-netwerk. Op de haven kunt u comfortabel warm douchen en kunt u gebruik maken van een wasmachine en droger. Het passantentarief bedraagt e1,50 per meter per nacht. Heeft u geen slaapplek op uw boot? Dan kunt u overnachten in één van de appartementen op onze luxe woonark: “Living on Water” of in het “Tiny House”. Met de 20 Tons mobiele kraan kunnen vrijwel alle pleziervaartschepen uit het water gehesen worden. Uw boot kan in het seizoen op de wal geplaatst worden voor onderhoud. Daarnaast zijn op de haven een ervaren monteur en ervaren scheepstimmerman aanwezig.

Heeft u zelf geen boot, maar wilt u toch een keer een dag het water op? De haven beschikt over 6-persoons sloepen en 9-persoons Ponton-boten voor de verhuur. Medio 2021 zal een 4 tot 6 persoons kruiser toegevoegd worden aan de verhuurvloot. In het restaurant kunt u heerlijk lunchen en/of dineren en op het zonnige terras een lekkere borrel drinken. Vanaf het terras heeft u een adembenemend uitzicht op de haven. Sinds 2014 is de jachthaven in het bezit van de Blauwe vlag en sinds 2019 ook van de Groene Wimpel.

De haven ligt in zijkanaal D van het Noordzeekanaal en vanuit Haarlem, IJmuiden of Amsterdam is het minder dan een half uurtje rijden met de auto. U parkeert uiteraard gratis. Bent u op zoek naar een betaalbare jachthaven onder de rook van Amsterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres.  De havenmeesters Leendert en Jurgen hopen u snel te mogen verwelkomen op Jachthaven Nauerna! “The place to be!”