‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven Nauerna
Kanaaldijk 33
1566 PA Assendelft
Tel.: 075 6871722
Website: www.jachthavennauerna.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Nauerna_Jachthaven_Nauerna_kaart

Nauerna - Jachthaven Nauerna

Jachthaven Nauerna ligt in pittoresk Noord-Hollands polderlandschap tussen mooie Zaanse dorpjes en molens. Het is een ideale uitvalsbasis voor watersporters die van afwisseling houden. 

U kunt prachtig toeren door de Zaanstreek, naar het Alkmaarder- en Uitgeestermeer of naar de Zaanse Schans. Maar ook het IJsselmeer, de Noordzee en de grachten van Haarlem en Amsterdam zijn vanuit Nauerna gemakkelijk te bereiken. Vanwege de centrale ligging is jachthaven Nauerna een uitstekende halte om te overnachten voor passanten (de haven ligt op de Staande Mast Route). Aan onze ruime passantensteiger kunt u gemakkelijk langszij afmeren en heeft u beschikking over gratis elektra, water en wifi. In onze vernieuwde wasruimte kunt u heerlijk douchen, ook zijn er een wasmachine en droger aanwezig. Het passantentarief per meter per nacht bedraagt €1,50.

Ook als u niet gaat varen is er genoeg te doen in Nauerna. Met de leenfiets naar pittoreske dorpjes in de omgeving, wandelen door het naastgelegen Park Nauerna of de wijnkaart van Brasserie Nauerna ontdekken bij de openhaard. De havenmeester informeert u graag hierover, net als over alle faciliteiten en de scherpe tarieven. Sinds 2014 ontvangt de jachthaven elk jaar de Blauwe vlag en sinds dit jaar ontvangen wij ook de Groene wimpel.

De haven ligt in zijkanaal D van het Noordzeekanaal en vanuit Haarlem, IJmuiden of Amsterdam is het ongeveer een half uur rijden met de auto. U parkeert uiteraard gratis. We hopen u snel te zien in Nauerna!

Nauerna
Jachthaven Nauerna is gelegen aan Zijkanaal D van het Noordzeekanaal, op ongeveer 7 kilometer van zowel Amsterdam als IJmuiden.
Meer informatie: www.jachthavennauerna.nlwww.brasserienauerna.nl, www.jachtservicehaarlem.nl