‹ Terug naar het zoekoverzicht


Oudenbosch - Jachthaven Oudenbosch
Turfhoofd 59
Havenmeester, T. 0165 316177
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.jachthaven-oudenbosch.nl

Oudenbosch - Jachthaven Oudenbosch

Brabant is een veelzijdig en verrassend gebied om doorheen te varen.

Jachthaven Oudenbosch ligt in het centrum van een typisch oergezellig en knus Brabants plaatsje met zijn vele voorzieningen op loopafstand. De skyline van Oudenbosch wordt gedomineerd door de immense basiliek, welke een verkleinde kopie is van de Sint Pieter in Rome. Tevens is de haven, welke bereikbaar is via de rivieren Mark en Dintel, een uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten als ook treintochten. Het station ligt op 5 minuten loopafstand.

In Oudenbosch is voldoende te bezichtigen o.a. naast de basiliek
ook het voormalige klooster Sint Anna, sterrenwacht Tivoli, het Arboretum (een voormalige kloostertuin), Kapel van St. Louis, Natuurhistorisch museum en het Nederlands Zouavenmuseum. Wilt u wat verder de regio verkennen dan is het ook mogelijk bij de jachthaven een auto te huren. De havenmeester vertelt u graag over de mogelijkheden.

De haven heeft voldoende passantenligplaatsen in het centrum waar u kan kiezen om in een box aan te meren of in de lengterichting langs de kade. De ligplaatsen zijn allen voorzien van elektra-aansluitingen (16 Amp) en drinkwater tappunten. Tevens heeft de haven beschikking over modern sanitair en een wasserette.

De haven van Breda ligt op ca. 1,5 uur varen. Oudenbosch zowel Breda als Oudenbosch zijn in beheer bij de zelfde exploitant. Bezoek aan beide havens geeft korting op het verblijf.


Jachthaven Oudenbosch is onderdeel van de Waterpoort-groep. De waterpoort groep maakt gebruik van een stempel actie, een volle stempelkaart geeft recht op een gratis overnachting in één van de aangesloten havens. Voor meer informatie klikt u hier