‹ Terug naar het zoekoverzicht


Maasbommel - Watersportcentrum Maasbommel
Bovendijk 2
6627 KS Maasbommel
Tel.: 0487-561311
Service team: Ad van Uden, Alfred Rurainski en
Joyce van Ooijen
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wscmaasbommel.nl

 

Maasbommel - Watersportcentrum Maasbommel

WSC Maasbommel gelegen aan recreatiegebied de Gouden Ham is een geweldige plaats voor de watersporter.De jachthaven bestaat uit 350 ligplaatsen, diverse studio's en de watervilla's. Elke passant is er van harte welkom. De jachthaven is voorzien van alle luxe die een jachthaven kan bieden. Zoals horeca, havencafé Pirates - Nest, botenlift, zeilmakerij, schildersbedrijf en niet onbelangrijk, WIFI. We hebben al jaren de Blauwe Vlag waar we enorm trots op zijn. Watersportcentrum Maasbommel werkt samen met Camping-park Het Groene Eiland.

Dit is allemaal per boot bereikbaar voor een onvergetelijke tijd in Maasbommel. Ook is Maasbommel wereldberoemd door zijn drijvende woningen die aan de Gouden kust liggen. Een uniek concept om te wonen en recreëren aan het water. Het is toch geweldig dat je een huis bewoont waarbij je je eigen boot kunt afmeren.

Voor informatie kunt u ook terecht bij Watersportcentrum Maasbommel. Ga ook zeker een bezoek brengen bij de Tuinen van Appeltern, Nederlands grootste informatie tuin. Al met al is er voldoende te beleven in Maasbommel en een bezoek is het zeker waard om het allemaal te beleven.