‹ Terug naar het zoekoverzicht

Jachthaven 't Loo
Hardweg 15
5439 NG Linden
Tel: 0485-311951
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jachthavenhetloo.nl

 

 

Linden (Cuijk) - Jachthaven 't Loo

Zoekt u een mooie jachthaven op één van de mooiste plekjes van Brabant? Dan bent u bij ’t Loo aan het juiste adres.Jachthaven ’t Loo is gelegen aan de Kraaijenbergse Plassen in een prachtig waterrijke omgeving nabij Cuijk, Beers en Nijmegen. De Kraaijenbergse Plassen hebben een oppervlakte van 475ha en staan in directe verbinding met de Maas. Op de zuidoever van de jachthaven zijn een aantal camperplaatsen en u vindt er het zwemstrand. Tegenover de jachthaven vindt u Watersport Camping ’t Loo en onze watersportwinkel. Verder hebben we twee restaurants op ons park.

Watersportwinkel
In de watersportwinkel vindt u buitenboordmotoren, (rubber) boten, boottrailers en bootaccessoires. In de werkplaats repareren wij buitenboordmotoren. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw boot en servicebeurten aan zowel benzine- en dieselmotoren.

Beleef en geniet!
Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes rondom de Kraaijenbergse Plassen. Voor informatie over bezienswaardigheden en activiteiten in het Land van Cuijk kunt u terecht bij ons toeristisch infopunt. Voor de kinderen is er een grote speelweide met speeltoestellen en een voetbalveldje. In de zomer is er een animatieteam aanwezig.

  

Bereikbaarheid
Vanaf de Maas vaart u bij KM 167 de industriehaven van Cuijk binnen. Zodra u onder de openstaande keersluis bent, gaat u stuurboord uit en vervolgens onder 3 vaste bruggen (H=7,60m.) door. Na de laatste brug opent zich een compleet nieuwe wereld, De Kraaijenbergse Plassen hebben kraakhelder water in combinatie met een prachtige natuur. Bakboord ligt Jachthaven ’t Loo. Passanten die willen overnachten kunnen aanmeren aan de meldsteiger en zich daarna melden bij de havenmeester. U kunt zich ook telefonisch aanmelden tel. 0485-311951.