‹ Terug naar het zoekoverzichtRoompot Marina
Sophiaboulevard 23 A
4493 PL Kamperland
Tel: 0113-405110
VHF 31
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.roompotmarina.com

 

Roompot - Kamperland Roompot Marina

Aan de mooiste plek van Nationaal park de Oosterschelde biedt Roompot Marina een unieke belevenis voor liefhebbers van rust en ruimte. Gelegen direct achter de Roompotsluis heeft u de keuze tussen een rondje Oosterschelde of een dagje Noordzee.

De jachthaven
De haven heeft ruime ligplaatsen en veel manoeuvreer ruimte tussen de steigers die voorzien zijn water, elektra en een goede Wifi. Naast het havenkantoor vind u het sanitair met toiletten, douches, wasmachines en drogers. Bij het havenkantoor zijn (elektrische) fietsen te huur. Aanmelden voor passanten kan ook via onze website.

Horeca en supermarkt
Vanuit Restaurant Bestevaer heeft u een schitterend uitzicht over de haven en het Roompotstrand. Direct achter de haven vindt u de supermarkt, snackbar en café van Roompot Beach Resort.

Jachtservice
Voor onderhoud, reparatie of (overdekte) stalling van uw jacht biedt Roompot Marina Yacht Service een volledig pakket diensten met een goed uitgeruste werkplaats en loods direct achter de haven. De nieuwe botenkraan in haven heeft een capaciteit van maximaal 30 ton.

Makelaardij
Aan de verkoopsteiger vind u dagelijks een aantrekkelijk aanbod van nieuwe en gebruikte jachten. Roompot Marina Yacht Service is tevens importeur van Italia en Salona Yachts
Activiteiten
Als passant en dus gast van onze haven kunt u gratis kaartjes voor het subtropische zwemparadijs van Roompot Beach Resort ophalen bij de havenmeester. Ook kunt u genieten op het Roompot strand bij de haven waar tal van activiteiten worden aangeboden door Movement Sports zoals (kite)surflessen.