‹ Terug naar het zoekoverzichtRoompot Marina
Sophiaboulevard 23 A
4493 PL Kamperland
Tel: 0113-405110
VHF 31
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.roompotmarina.nl

 

Roompot - Kamperland Roompot Marina

Roompot Marina is de ideale binnenhaven. De ligging aan de Oosterschelde in combinatie met de Roompotsluis naar de Noordzee, maakt dat zowel de beginnende als ervaren watersporter zijn of haar hart kan ophalen op het water. In en rond de haven zelf is het goed toeven voor het hele gezin.

Moderne jachthaven
Als ligplaatshouder én passant bent u verzekerd van een ruime igplaats aan een brede steiger voorzien van gratis elektra, water en wifi. De ruime en verwarmde toiletgebouwen vindt u naast het havenkantoor. Douches (geen muntjes nodig) en toiletten worden dagelijks schoongemaakt. Wasmachines en drogers zijn tegen betaling te gebruiken. Voor onze gasten stellen wij gratis wifi beschikbaar. Bij het havenkantoor zijn fietsen te huur.

Horeca en supermarkt
Vanuit restaurant Bestevaer heeft u een schitterend uitzicht over de haven en het Roompotstrand. Op vijf minuten lopen van de haven vindt u de supermarkt, snackbar en café van Roompot Beach Resort.

Jachtservice
Roompot Marina Yacht Service beschikt over een 30-tons kraan en biedt full service in de haven zelf en op de eigen werkplaats (500 meter vanaf de haven). Het professionele technische team verzorgt regulier onderhoud, reparatie en schadeherstel aan zowel zeil- als motorjachten. Op het terrein en binnen in de loods van de jachtservice is ruimte voor stalling van schepen.

Makelaardij
Op zoek naar een andere boot? Bezoek de verkoopsteiger van onze makelaardij Raising Anchors. Koopt u liever nieuw? Raising Anchors is Dealer van Italia Yachts: performance zeiljachten bekroond met internationale awards.

Roompot Marina
Yacht Service is Italia Yachts Official Service Point. Tevens is de Roompot Marina Yachtservice Official Servicepoint en Raising Anchors Official Dealer voor de Benelux van Salona.Activiteiten
Relaxen op het Roompot strand, krabben vangen of op zeehondensafari: het kan allemaal! Gasten van Roompot Marina kunnen gratis kaartjes voor het subtropisch zwemparadijs ophalen bij de havenmeester. Bij Movement Sports kunt u terecht voor (kite)surflessen, bumperballen en bloppen.