‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven Hansa
Het Sas 10
4475 NA Wilhelminadorp
Tel: 0113-223944
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.hansawatersport.nl


Goessche_Sas_Jachthaven_Hansa_kaart

Goese Sas - Jachthaven HansaDirect na het passeren van de sluis naar Goes, bevindt zich aan stuurboordzijde jachthaven Hansa. Een gastvrije en moderne jachthaven

De jachthaven beschikt over modern en goed onderhouden sanitair met wasmachine en droger. De haven heeft 270 vaste ligplaatsen. Maar ook passanten zijn bij ons van harte welkom! Iedere winter gaan er ruim 270 schepen uit het water die worden gestald op ons buitenterrein of in één van onze loodsen.
Daarbij doen we in bemiddeling van schepen, hebben we een watersportwinkel, een trailerhelling en kunt u bij ons diesel tanken. Onze watersportwinkel is in het seizoen dagelijks open. Hier verkopen wij scheeps- en onderhoudsartikelen voor de boot.

De haven bevindt zich aan het Nationaal Park Oosterschelde. Een uitgestrekt natuurgebied waar iedere watersporter zijn of haar hart kan ophalen. Bij de jachthaven is eetgelegenheid. Het team van Het Loze Vissertje zal u gastvrij ontvangen. Op 7 km van de jachthaven ligt de historische stad Goes met het stadsrecreatiepark 'De Hollandse Hoeve' en de golfbaan 'De Goese Golf'. 

U kunt bij ons ook overnachten zónder boot. Dit kan in de Waterlodge. Dit drijvende vakantiehuis ligt in de jachthaven en is te huur voor 4 personen. Of u huurt één van onze appartementen. Deze zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor 4 personen. Van hieruit heeft u zicht op de oude sluis van het Goese Sas en op de Oosterschelde. Jachthaven Hansa is zeker een bezoek waard.

Wij verwelkomen u graag!

 images/havens/goessche_sas_jachthaven_hansa.JPG