‹ Terug naar het zoekoverzicht

Jachthaven Wemeldinge
Sluisplateau 29
4424 BK Wemeldinge
Tel: 0031 (0)113-622022
VHF 31
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.vdrest.nl

 

Wemeldinge - Jachthaven Wemeldinge

Vanaf 1993 is bij het voormalige sluiscomplex in Wemeldinge "Jachthaven Wemeldinge" gevestigd.

Sinds de oprichting is de haven geworden tot een perfecte (thuis)haven voor liefhebbers van comfort en ruim water. Jachthaven Wemeldinge in Midden-Zeeland is uniek qua ligging; in het midden van de Oosterschelde, zodat er een grote variatie aan vaartripjes gemaakt kunnen worden, maar ook vanwege de gunstige ligging dicht bij de A58, u bent snel bij uw ligplaats.

De haven biedt alle comfort; alle ligplaatsen zijn voorzien van een zijsteiger en het gebruik van water, elektra , douche en wifi is gratis. Ook passanten profiteren hiervan mee omdat zij door de havenmeesters altijd naar een box worden gedirigeerd. Het luxe sanitair is gevestigd in een karakteristiek gebouw onder het havenkantoor en in een drijvend paviljoen in de Oosthaven. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en zijn er Optimisten te huur.

Op de haven bevindt zich verder Havenbrasserie Bom Dia voor een heerlijke diner of lunch en Eeterij Juno voor een gezellig drankje of een heerlijke maaltijd. Er is verder een goed geoutilleerde watersportzaak (Boateak), Escape Yachting (dealer van X-yachts en Esseboats), ForSail Yachtbrokers en ons eigen jachtservicebedrijf Van der Rest Nautic voor al het onderhoud en herstellingen aan uw schip.

Het dorpje Wemeldinge is dichtbij en langs leuke wandelpaden te bereiken. Het dorp kent diverse winkels en restaurants dit alles in een gezellige authentieke sfeer, met name de dorpsstraat en de Maartenskerk zijn een bezoekje waard. Voor diegenen die graag wat verder rond kijken heeft de  jachthaven fietsen en kick bikes (steppen) beschikbaar. Het strandje is op loopafstand.