‹ Terug naar het zoekoverzicht

WSV De Kogge
Contr’ Escarpe
Tholen
Website: www.wsvdekogge.nl
Tel.: havenmeester: 06-53171110
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tholen - Jachthaven WSV De Kogge

Onze jachthaven is bereikbaar via het Schelde-Rijnkanaal (max. hoogte 9 m) of vanaf de Oosterschelde via de Bergse Diepsluis (max. diepte 2m).

We heten u graag welkom bij watersportvereniging De Kogge in Tholen. U bezoekt een gezellige, sympathieke en aantrekkelijke haven. De sfeer heeft u onmiddellijk te pakken zodra u in contact komt met één van onze vrouwelijke havenmeesters of wanneer u ons clubgebouw het Koggedek binnenwandelt voor een hapje of een drankje. Bij een overnachting kunt u gebruikmaken van onze moderne sanitaire voorzieningen. Horeca, bakker, slager, viswinkel, groenteboer en 2 supermarkten bevinden zich op 600 meter van de haven. Wij kijken ernaar uit om u bij ons te verwelkomen. Bij aankomst kunt u afmeren in een passende box met het bordje “ VRIJ ”. Indien er geen vrije box beschikbaar is, kunt u afmeren in de stadshaven. Schepen langer dan 13 meter kunnen direct afmeren in de stadshaven. Reis door onze website www.wsvdekogge.nl en u krijgt een prima beeld van onze jachthaven en haar voorzieningen. Tevens vindt u daar informatie over de omgeving.

Stadskern
Tholen heeft een historische stadskern, die nog steeds grotendeels omringd is door wallen en vesten. De stadskern wordt daarnaast gedeeltelijk begrensd door een haven. Het gebied binnen de vesten is sinds 1991 beschermd stadsgezicht.