‹ Terug naar het zoekoverzicht


WSV Alblasserdam
Havenplein 7
2951 GT Alblasserdam
Havenmeester: M. De Lang
Tel.: 06-10211440 (altijd bereikbaar)
Brugbediening Tel.: 06-39001688
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.wsvalblasserdam.nl 


Alblasserdam - WSV Alblasserdam

Welkom bij WSV Alblasserdam, voorbij de klapburg direct links

De haven van WSV Alblasserdam, aangesloten bij VNM, ligt midden in het gezellige centrum van Alblasserdam. Passanten met een bootlengte boven de 15 meter verzoeken wij vooraf telefonisch te reserveren. De haven biedt prima faciliteiten om
te overnachten, gratis WIFI, water- en elektra aansluitingen aanwezig, douche en toilet worden dagelijks schoongemaakt.

Onze haven is 3 meter diep bij laag water. Direct aan de haven is bioscoop Landvast gelegen en diverse gezellige horecagelegenheden. Op 300 meter van de haven is een overdekt winkelcentrum. Dagtip: Wilt u de molens van Kinderdijk bezoeken, deze staan sinds 1997 op de Unesco Werelderfgoedlijst, dan kunt u op 50 meter van onze haven fietsen huren, unieke kans om dit te combineren met uw verblijf. Op loopafstand vindt u de waterbus voor een bezoek aan Rotterdam of Dordrecht. 

In de wintermaanden bieden we mooie ligplaatsen. We hebben in de periode oktober t/m april aantrekkelijk geprijsde maandtarieven. Dus op zoek naar een mooie winterplek voor een maand of half jaar? Dat kan bij ons. Vraag onze havenmeester naar de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een ongedwongen, comfortabele en gezellige sfeer dan bent u van harte welkom in onze jachthaven. Wij hopen u snel te mogen begroeten.