‹ Terug naar het zoekoverzicht

Jachthaven Rhoon
Havendam 23
3161 XB Rhoon
Tel.: 010-5012270/06-55461898
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.jachthavenrhoon.nl Rhoon - Jachthaven Rhoon

Jachthaven Rhoon, gelegen aan de Oude Maas, is een moderne getijdenjachthaven met 300 vaste ligplaatsen aan de rand van een uniek natuurgebied in de buurt van de bruisende wereldhaven Rotterdam.

Wij stellen het op prijs als u even contact opneemt met de dienstdoende havenmeester over de beschikbare plaatsen, tel. 06-55461898, voordat u de haven invaart. Natuurlijk kunt u zich ook persoonlijk melden door af te meren aan de kade voor het havenkantoor. In het aangrenzende natuurgebied kunt u wandelen of de omgeving met de fiets verkennen. In de directe nabijheid van de haven bevinden zich diverse restaurants met terras, evenals een pitch & putt golfbaan, klimbos en een avonturenpark voor de kleinste opvarenden. Winkels zijn op loop /fiets afstand van de haven. Met het openbaar vervoer bent u binnen een half uur in het centrum van Rotterdam. Net buiten de jachthaven vertrekt de veerpont naar Oud-Beijerland. Voor meer informatie over vaartijden van de veerpont zie www.rhoonsveer.nl/.

Gebruik van sanitaire voorzieningen, elektra en wifi is inbegrepen in het liggeld. Voor bijvoorbeeld het boodschappen doen hebben wij enkele leenfietsen ter beschikking. Het clubhuis met terras is in het weekend geopend. Direct naast het clubhuis is er voor de kinderen een speeltuin. De haven heeft een brandstofstation voor Euro 98 benzine en Traxx HVO20 diesel. Jachthaven Rhoon voert met trots de Blauwe Vlag en Groene Wimpel.