‹ Terug naar het zoekoverzicht

WSV De Put
Nieuwendijk 4
3267 LZ  Goudswaard
Havenmeester: Gerrit Hollander 
Tel.: 0186-661852 
Mobiel: 06-40482275
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wsvdeput.nl 

Goudswaard - WSV De Put

Watersportvereniging De Put vindt u aan de noordkant van nationaal park het Haringvliet, ter hoogte van de westkant van het eiland Tiengemeten.
 

De ingang is gemarkeerd met twee kleine gele tonnetjes. Passanten zijn van harte welkom. Als u de haven binnenvaart, dan vindt u de passantensteiger aan de noordkant van de haven. U kunt daar aanmeren en contact opnemen met de havenmeester voor een passantenplek. Uiteraard kunt u ook
voordat u binnenvaart telefonisch contact met de havenmeester opnemen om een passantenplek te reserveren. Het uitzicht vanaf de haven op het Haringvliet en het eiland Tiengemeten is werkelijk magnifiek. Dit is het mooiste stukje van het Haringvliet. Op de dijk van de haven kunt u onder de
knotwilgen op de aanwezige “lounge” voorziening van het uitzicht genieten. Het achterland is mooi, landelijk en rustig. U kunt er prima wandelen, bijvoorbeeld naar de Korendijkse slikken.

De haven is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van het natuureiland Tiengemeten. De actieve leden hebben er alles aan gedaan om van de haven een waar paradijs te maken. Er zijn onder meer een clubhuis met bibliotheek, douches, WiFi, wasmachine, afwasbakken, een parkeerterrein en speelvoorzieningen voor kinderen. In het nabijgelegen Zuid-Beijerland kunt u voor alle dagelijkse boodschappen prima terecht. De vereniging stelt daarvoor gratis leenfietsen ter beschikking.