‹ Terug naar het zoekoverzicht

Dordrecht_WSV_Wijnhaven_logo

WSV Wijnhaven

Tel. havenmeester: 0648669038
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.wsvwijnhaven.nl
Ingang bij de Boombrug, tegenover de ingang van de Noord. Centrale brugbediening 078-6144242 of marifoonkanaal 74
Dordrecht_WSV_Wijnhaven_kaart

 

Dordrecht- WSV Wijnhaven

Welkom bij Watersportvereniging Wijnhaven!

Bent u onderweg over het water en passeert u het prachtige Dordrecht op uw route? Wilt u de volgende dag de Biesbosch verkennen? Of wilt u gewoon lekker toeven op een van de terrassen in Dordrecht en de geschiedenis opsnuiven van Hollands oudste stad? WSV Wijnhaven biedt u de mogelijkheid om met uw boot te overnachten op een van de mooiste en rustigste plekjes in de oude binnenstad.
Wij beschikken over comfortabele boxen met zij-steigers, elektriciteit en water. Ook kunt u voor een paar uur aanmeren aan de passantensteiger van 70 meter. Heel gezellig voor een verenigingstocht!

In ons havenkantoor aan de Voorstraat 43 zijn gratis douches en toiletten. Daar is ook wifi beschikbaar en vindt u de nodige toeristische informatie. Wij verheugen ons op uw komst! Van de Dordtse havens behoort ons liggeld tot de laagste. Wij stellen het op prijs als u contact opneemt met de havenmeester voordat u de haven invaart, via tel. 06-48669038. De havenmeester kan u een beschikbare plaats aanwijzen.

Het winkelgebied en de markt (vrijdag en zaterdag) zijn op loopafstand van de haven, evenals diverse restaurants en terrasjes met prachtig uitzicht op het drierivierenpunt. Vanuit de Wijnhaven kunt u stadswandelingen maken door een van de best bewaard gebleven historische centra van Nederland. Ook kunt u een rondvaart maken met de fluisterboot. De Boombrug draait van 8.00 - 12.00 u, van 12.30 - 18.00 u en van 18.30 - 21.30 u. Voor meer informatie: www.wsvwijnhaven.nl.