‹ Terug naar het zoekoverzicht

WSV Blijdorp
Houtstraat 45
3041 JD Rotterdam
Website: www.wsvblijdorp.nl
Havenmeester: Ton van Os
Tel: 06-41665771
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rotterdam - WSV Blijdorp

WSV Blijdorp: groene oase van rust aan de rand van Rotterdam. Direct bij de stad, goede bereikbaarheid, goede verbindingen en toch rust en groen. Dit zijn de opvallende kenmerken van de haven van WSV Blijdorp.


De haven
Onze gezellige verenigingshaven is gesitueerd aan de noordkant van Rotterdam aan het Schie-Schiekanaal. Dit is een zijkanaal van het Schiekanaal, hoofdvaarweg Rotterdam (Parksluizen) - Leiden en vormt tevens een verbinding met de Rottemeren. De haven biedt plaats aan 130 schepen, met een maximale lengte van 12,50 meter. (langere schepen alleen na overleg met de havenmeester). Op de steigers zijn er aansluitingen voor 220V (6 amp) en watertappunten met slanghaspels. Het haventerrein is afgesloten met hekken en ’s nachts ruim verlicht. In ons geheel gerenoveerde clubgebouw treft u het havenkantoor aan en het compleet vernieuwde sanitair. Ook kunt u gebruik maken van Wifi op de haven.

Uitvalsbasis
Recht tegenover de ingang van de jachthaven is de hoofdingang van Diergaarde Blijdorp. Op loopafstand bevinden zich winkels in Overschie. Er zijn 2 busverbindingen naast de haven waarmee u snel naar het centrum van Rotterdam kunt komen.
Bij de havenmeester kunt u een elektronische sleutel voor het passantenhek krijgen; op het havenkantoor is er ook allerhande toeristische informatie beschikbaar: o.a. kaartjes van Rotterdam en overzichten van musea en evenementen. Tevens kunt u bij de havenmeester vragen naar een leenfiets, we hebben er een aantal beschikbaar. Ook handig voor de boodschappen!