‹ Terug naar het zoekoverzicht

Zandkreekweg 4a
4471 NG Wolphaartsdijk
Secretariaat
Tel.: 0113-586089
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Havenkantoor
Tel.: 0113-586103
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Waypoint passantensteiger 51"32.971' N 3"49.122' E

 

  

Wolphaartsdijk - WSV Wolphaartsdijk 

Welkom bij de Water Sport Vereniging Wolphaartsdijk (WSVW), in de gezelligste familiehaven aan het Veerse Meer!

 

Watersportvereniging Wolphaartsdijk (WSVW) is een vereniging met meer dan 900 leden. Wij beschikken over ruim 530 ligplaatsen aan het Veerse Meer. Graag heten wij u welkom en geven wij een beknopt overzicht van onze faciliteiten en ons achterland. Als eerste of laatste stop op het Veerse Meer hebben wij u veel gezelligheid te bieden. Iets wat veel van uw watersportgenoten inmiddels hebben ontdekt. Ons clubhuis “het Oorlam” heeft een gezellige bar en een fraai buitenterras op hoogte met een top uitzicht over het Veerse Meer. Mede door de gezelligheid en antrekkelijke prijzen van hapjes en drankjes wordt ons clubhuis druk bezocht en beschouwen wij het als de “huiskamer” van onze vereniging. Het Oorlam is 24 uur per dag toegankelijk en de koffie is “gratis”.

Voor een bezoekje aan ons achterland hebben wij leenfietsen, waar u als passant gratis gebruik van kunt maken. Zo fietst u via verschillende autoluwe routes naar Wolphaartsdijk, Goes, Middelburg of bijvoorbeeld Veere. Kortgene is bereikbaar via de fiets- en voetgangersveerpont, gelegen direct naast onze haven.

Dichter bij de haven vindt u een uitgebreide watersportwinkel en verschillende restaurants en een supermarkt op loopafstand. Mocht u op snelle doortocht zijn, dan heeft de haven aan de westzijde een boodschappensteiger.

Voor actief vertier op de haven beschikken wij over sit-on-top kano’s en 2 open zeilboten die door leden en passanten, gebruikt kunnen worden. Tijdens de zomer maanden wordt een klein gedeelte van de haven afgesloten om te dienen als zwemwater, waar voornamelijk de jeugd via de glijbaan in het water kan plonsen. Verder beschikken wij over een speelveld van bijna 5000 m2 met speeltoestellen en voldoende ruimte om een balletje te trappen of een vlieger op te laten. Er zijn verschillende locaties waar gebarbecued kan worden in kleinere zitjes verdeeld langs de havenboulevard of onder onze speciaal ingerichte barbecue-tent. Met een oppervlakte van bijna 110 m2 biedt de bbq-tent ook bij slecht weer de mogelijkheid om met velen samen te komen en te genieten.De vereniging beschikt over 4 hellingen op eigen terrein waar boten te water gelaten kunnen worden. 1 helling is bedoeld voor auto’s met wegtrailers. Daarnaast is, in overleg met onze havenmeesters, het gebruik van een 20 ton & 1,5 ton kraan mogelijk, mocht u hier gebruik van moeten maken voor o.a. reparatie of het uittillen van grotere trailerbare schepen.

Ook als niet ligplaatshouder kunt u lid worden van onze mooie vereniging. U geniet dan meteen van voordelen zoals goedkoper passanten tarief bij verblijf in de haven en de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten die, het jaar door voor leden worden georganiseerd. Denk hierbij aan zeilopleiding voor de jeugd, feesten, clubtochten, lezingen en wedstrijden. Alle activiteiten staan in de agenda op onze website opgenomen.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen en wensen u een prettig verblijf op onze haven.