‹ Terug naar het zoekoverzicht

Watersportvereniging Arne
Centraal telefoonnr.: 0118-638861
Website: www.wvarne.nl

Middelburg - WV Arne

Middelburg, hoofdstad van Zeeland, is ontstaan in de 9e eeuw, was ten tijde van de VOC de 2e stad en is nu de 5e monumentenstad van Nederland. En dat voel je aan alles!In dit monumentale decor ligt de heerlijk beschutte haven met prima faciliteiten, waaronder ons gezellige clubhuis voor een lekker drankje en een smakelijke hap eten. Een heerlijke plek om tot rust te komen, maar ook om te genieten van alle levendigheid, cultuur, horeca en royale winkelmogelijkheden die Middelburg het hele jaar rond biedt. Want u bent bij WV Arne in de winter al even welkom. Alle havenvoorzieningen blijven dan beschikbaar voor uw varende ‘tweede huis’ in Zeeland. 

Middelburg is vanaf de Westerschelde en vanaf het Veerse Meer eenvoudig aan te varen via het Kanaal door Walcheren. Bruggen en sluizen worden 24/7 bediend. Ook per auto, trein en bus is Middelburg uitstekend bereikbaar.


Direct aan het Veerse Meer, iets ten westen van het stadje Veere beheert WV Arne ook de familiehaven Oostwatering.

De gehele haven is ingericht op een prettig verblijf met uw gezin. Genietend van een lekker hapje en drankje kijkt u vanaf het terras van clubhuis De Roergangershut over het ruim opgezette speelveld met leuke speeltoestellen. Aan de Veerse Meerkant van de dijk kun je lekker zwemmen of de waterskisteiger gebruiken. De oudere jeugd gaat vanaf het strandje met de eigen Optimist, Splash of Laser het water op. Wilt u
een paar dagen blijven, maar niet slapen op uw boot? Geen probleem! De haven heeft een gezellige camping waar passanten hun tent, caravan of camper kunnen neerzetten. Verder is het heerlijk wandelen over de mooie Veerse vesten en krekenroute met diverse trekvlotten en touwbruggen. Een avontuur voor het hele gezin.