‹ Terug naar het zoekoverzicht

images/havens/texel_waddenhaven.jpg


Texel - Waddenhaven
Haven 26
1792 AE Oudeschild
Tel.: 0222-321227
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.waddenhaventexel.nl
Marifoon kanaal 31

 

images/havens/texel_waddenhaven_plattegrond.jpg

Texel - Waddenhaven

Welkom bij Waddenhaven Texel, de gastvrije passantenhaven van Oudeschild met modern comfort en 250 zelfstandige ligplaatsen.

Met vele aantrekkelijke speelvoorzieningen voor kinderen, een minimarkt, fietsenverhuur, havencafé/restaurant en zelfs een eigen waddenstrandje. Steek dus over naar Waddenhaven Texel en geniet van eb en vloed, de vrijheid en de ruimte, de zeehonden, de wadvogels en de zilte zeelucht! Vervolgens loopt u onze moderne beschutte haven binnen op Texel. In alle seizoenen een prachtig eiland voor een echt vakantiegevoel. Bij drukte zijn er ook ligplaatsen beschikbaar in de naastgelegen verenigingshaven of desnoods kunt u een nachtje in de gemeentehaven terecht. Maar altijd veilig en beschut.

Vanaf het IJsselmeer neemt u de sluizen van Kornwerd of Den Oever om via brede en betonde vaarwaters in 1,5 tot 2,5 uur de haven van Oudeschild binnen te lopen.  Waddenhaven Texel is ook voor motorboten gemakkelijk en veilig te bereiken. De oversteek vanaf Den Helder is slechts 9 km en met de ebstroom mee bent u er binnen een uur.

Alle informatie over de talrijke voorzieningen van onze haven, het dorp Oudeschild en het mooie eiland Texel vindt u op www.waddenhaventexel.nl. Voor veilig en verantwoord varen op het Werelderfgoed de Waddenzee en de actuele bezetting in onze haven kijkt u ook op www.waddenhavens.nl.