‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven/jachtwerf Willemsoord
Willemsoord 41
1781 AS Den Helder
Tel.: 0654928547
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jachtwerfwillemsoord.nl

 

"</

Den Helder - Jachthaven Willemsoord

Jachthaven Willemsoord is centraal gelegen op het unieke complex Willemsoord, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was. Een prachtig monumentaal deel van Den Helder.

Het complex Willemsoord ligt vlakbij het stadscentrum waar u de meest voorkomende winkels kunt vinden. Gedurende het seizoen worden er verschillende activiteiten en markten georganiseerd. De omgeving van Den Helder is de moeite van het verkennen meer dan waard. Jachthaven Willemsoord is een moderne en veilige jacht/passanten haven met ruime sanitaire voorzieningen, wasserette en brandstofponton waar men dieselolie kan tanken. De jachthaven is uitgerust met een WiFi-systeem. Met  trots draagt de jachthaven al vanaf 2009 de Blauwe Vlag en sinds 2016 is daar ook de Groene Wimpel bij gekomen. De Blauwe Vlag  en Groene Wimpel zijn  internationale milieu-onderscheidingen.

Buiten de jachthaven om beschikken we over een jachtwerf waar u terecht kunt voor alle soorten onderhoud- en reparatie werkzaamheden. Als passant bent u meer dan welkom! Het passanten tarief per meter per nacht bedraagt € 1,70 exclusief toeristenbelasting. Dit is inclusief 6 ampère stroom en het gebruik van alle faciliteiten van de jachthaven. Grenzend aan de jachthaven beschikt Willemsoord ook over camperstaanplaatsen. Bij de aangelegde waterstortplaats is het mogelijk afvalwater (grijs water) te lozen, het chemisch toilet te legen en schoon water in te nemen. Bovendien kan gebruik worden gemaakt van alle voorzieningen die horen bij de jachthaven.

Kortom als u op zoek bent naar een sfeervolle, veelzijdige en actieve jachthaven met persoonlijke aandacht dan bent u bij jachthaven Willemsoord aan het juiste adres.