‹ Terug naar het zoekoverzicht

Jachthaven Harlinger Watersportvereniging
Noordergrachtswal 34
8861 SK Harlingen
Havenmeester: Frank van Schagen
Tel.: 06-27033205
E-mail haven:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail algemeen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.hwsv.frl

Harlingen – H.W.S.V. Harlingen

Passanten zijn welkom in de jachthaven van de Harlinger Watersportvereniging

images/havens/harlingen_hwsc_harlingen.jpg

In de haven van de Harlinger Watersportvereniging (HWSV) is altijd plaats voor passanten. De haven biedt een beschutte plek met alle voorzieningen. Ondanks de grote drukte op sommige dagen vindt u in deze haven de rust, het comfort en de gezelligheid die u zoekt. Met name de ligplaatsen langs de Engelse Tuin zijn favoriet bij onze passanten. De HWSV vormt de ideale tussenstop voor een tocht naar en van de Waddeneilanden. De jachthaven is direct bereikbaar via het Van Harinxmakanaal. Uit de sluis direct stuurboord uit en vanuit de richting Franeker voor de sluis bakboord.

Voorzieningen
De HWSV-jachthaven is van alle gemakken voorzien. Er zijn watertappunten en aansluitingen voor elektriciteit. Douches, wasgelegenheid en toiletten vindt u in het Allemanshuus. Er is een wasmachine en er is gratis wifi. In de haven is een pompstation voor vuilwater aanwezig. Voor inkopen kunt u in het nabijgelegen centrum terecht. De havenmeester heeft twee leenfietsen beschikbaar voor boodschappen.

Havenkantoor
Het havenkantoor is gevestigd in het Allemanshuus aan de Noordergrachtswal 34 te Harlingen. In het hoogseizoen is de havenmeester overdag aanwezig. Telefoon: 06 27033205.

Allemanshuus
Het Allemanshuus is het clubhuis van de Harlinger Watersportvereniging waar ook de sanitaire voorzieningen zijn. Voor passanten staat overdag geregeld een kopje koffie klaar.

Tarieven
De tarieven voor passanten en leden zijn te vinden op de website van de vereniging: www.hwsv.frl

harlingen_hwsv_harlingen_foto_2