‹ Terug naar het zoekoverzicht

Jachthaven Harlinger Watersportvereniging
Noordergrachtswal 34
8861 SK Harlingen
Havenmeester: Frank van Schagen
Tel.: 0517-416898 / 06-27033205
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website:
www.harlingerwatersportvereniging.nl
 

harlingen_hwsv_harlingen_kaart

Harlingen – H.W.S.V. Harlingen

Passanten zijn welkom in de jachthaven van de Harlinger Watersportvereniging

images/havens/harlingen_hwsc_harlingen.jpg

In de haven van de Harlinger Watersportvereniging (HWSV) is altijd plaats voor passanten. De haven biedt een beschutte plek met alle voorzieningen. Ondanks de grote drukte op sommige dagen vindt u in deze haven de rust, het comfort en de gezelligheid die u zoekt. De jachthaven is direct bereikbaar via het Van Harinxmakanaal. Uit de sluis direct stuurboord uit en vanuit de richting Franeker voor de sluis bakboord.

Voorzieningen
De HWSV-jachthaven is van alle gemakken voorzien. Er zijn watertappunten en aansluitingen voor elektriciteit. Douches, wasgelegenheid en toiletten vindt u in het Allemanshuus. Er is een wasmachine en er is gratis wifi. In de haven is een pompstation voor vuilwater aanwezig. Voor inkopen kunt u in het nabijgelegen centrum terecht. De havenmeester heeft twee leenfietsen beschikbaar voor boodschappen.

Havenkantoor
Het havenkantoor is gevestigd in het Allemanshuus aan de Noordergrachtswal 34 te Harlingen. De openingstijden van het havenkantoor zijn in het hoogseizoen: van 8.00 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 20.00 uur. Telefoon: 0517 416898

Allemanshuus
Het clubhuis van de Harlinger Watersportvereniging het Alllemanshuus is iedere vrijdag vanaf 16.30 uur ook voor passanten geopend.

Tarieven
€ 1,35 per meter per overnachting. Voor kortstondig verblijf in de haven overdag tot 17.00 uur geldt een tarief van € 0,65 per meter. Leden hebben 20% korting voor maximaal 10 overnachtingen per jaar.

harlingen_hwsv_harlingen_foto_2