‹ Terug naar het zoekoverzicht

Jachthaven VVW Schelde
Prins Hendrikweg 4
4382 NS Vlissingen
Tel havenmeester: +31 (0)6-15538515
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.vvwschelde.nl

 

 

 

Vlissingen - VVW Schelde


Aan de monding van de Westerschelde, binnen de sluis van Vlissingen, die de zee verbindt met het Veerse Meer en de andere beschutte vaarwateren van Zeeland, ligt het gezellige haventje van de Vereniging voor Watersport Schelde (VVW Schelde). Of, vanaf het noorden de staande mast route volgend, de laatste haven aan het Kanaal door Walcheren, voordat u het getijdenwater van de Westerschelde op vaart.

Vanuit Vlissingen bent u in een dagtocht in Belgie. Met de motorboot naar Gent via Terneuzen. Of met de zeilboot naar Blankenberge, Oostende of Nieuwpoort. En de einders die daar wellicht nog achter liggen! De jachthaven van VVW Schelde is voorzien van alle gemakken die u als passant mag verwachten.

In het clubhuis kunt u genieten van een eenvoudige lunch of diner of gewoon koffie of een drankje. U kunt uw boot veilig in onze haven achterlaten. In een vrije box van een van onze leden of langszij een van onze twee lange passantensteigers. Onze dienstdoende havenmeester zal voor u een mooi plekje zoeken. Ook kunt u uw boot in het vrijwel ijsvrije Vlissingen laten overwinteren tegen een voordelig tarief. U kunt ook via de website reserveren.Het NS station, inclusief fietsverhuur, is nabij. Ideaal voor een bemanningswissel. Het centrum van Vlissingen met de prachtige Boulevard is op loopafstand.
Wij wensen u een mooi vaarseizoen!